Jump to content
AmyJ

Saving Error

Recommended Posts

I am having a problem with MT that I have never had before. Today when I tried to save a post I got the following error:

mt.cgi?_mode=view&_type=entry&blog_id=15

 

I have tried to rebuild the site, and uploaded fresh copies of mt.cgi but I received the same error. Does anyone know how to fix this error? I am using MT version 3.34

 

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you using any plugins?

how long ago did you upgrade? or is it a fresh install?

when are you getting the error? on rebuild, or is it an error on page?

does it save the post?

Share this post


Link to post
Share on other sites
are you using any plugins?

how long ago did you upgrade? or is it a fresh install?

when are you getting the error? on rebuild, or is it an error on page?

does it save the post?

 

 

I have not installed any plug ins. It was a fresh install, I did not upgrade.

I am able to rebuild the site fine. I get the error when I try to save a new entry. It acts as though

the save button does not do anything. But a yellow triangle appears in the lower left corner of IE, I click on it,

and thats the error message that I received. The post never saves.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

That refers to a java script error. That may be the problem. I have uploaded and placed mt.js in several directories and that did not help. However, I did reformat my hard drive recently, and I do not have the most up to date system/IE. I am going to try to check and see if it is something in my browser that is not displaying wright. MT is on the hosting site, do my hard drive reformat should not effect MT. But maybe a software update would read the info better? I am going to check that out.

 

Any more suggestions?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess IE was the problem all along. I just downloaded and installed firefox and was able to update with MT with no problems whatsoever. I hate messing with IE. One wrong move and it seems to mess with more than your browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you considered WordPress?

 

/*Paul runs and ducks

 

No seriously, I've never used MT, so I can't claim WP is better than MT, however, I REALLY LIKE WordPress.

 

You should use Fantastico to install a test version of WP on your site and see how it goes. You could even import your MT content just for testing purposes. WP is so slick, and with the Plugins you can add, you can do just about anything.

 

Anyway, glad you figured out that IE was the trouble here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just downloaded and installed firefox and was able to update with MT with no problems whatsoever.

That was going to be my first recommendation but I know how people like a particular browser and asking them to use something different doesn't always turn out well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...