Jump to content

marlene

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marlene

  1. Wow - I was just going through the website logs and saw the below requests. My guess is a hacker's bot scraper. Will it do any good to block the IP address? Is there anything I should do on my end? marlene 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:17 -0400] "GET /muieblackcat HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:17 -0400] "GET /muieblackcat HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:18 -0400] "GET //scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:18 -0400] "GET //scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:18 -0400] "GET //admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:18 -0400] "GET //admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:19 -0400] "GET //admin/pma/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:19 -0400] "GET //admin/pma/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:19 -0400] "GET //admin/phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:19 -0400] "GET //admin/phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:19 -0400] "GET //db/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:19 -0400] "GET //db/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:19 -0400] "GET //dbadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:20 -0400] "GET //dbadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:20 -0400] "GET //myadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:20 -0400] "GET //myadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:20 -0400] "GET //mysql/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:20 -0400] "GET //mysqladmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:20 -0400] "GET //typo3/phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:20 -0400] "GET //mysql/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:21 -0400] "GET //mysqladmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:21 -0400] "GET //typo3/phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:21 -0400] "GET //phpadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:21 -0400] "GET //phpadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:21 -0400] "GET //phpMyAdmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:22 -0400] "GET //phpMyAdmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:22 -0400] "GET //phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:22 -0400] "GET //phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:22 -0400] "GET //phpmyadmin1/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:22 -0400] "GET //phpmyadmin2/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:22 -0400] "GET //phpmyadmin1/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:22 -0400] "GET //pma/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:23 -0400] "GET //phpmyadmin2/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:23 -0400] "GET //pma/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:23 -0400] "GET //web/phpMyAdmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:23 -0400] "GET //xampp/phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:23 -0400] "GET //web/phpMyAdmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:23 -0400] "GET //web/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:23 -0400] "GET //xampp/phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:23 -0400] "GET //web/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:24 -0400] "GET //php-my-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:24 -0400] "GET //php-my-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:25 -0400] "GET //websql/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:25 -0400] "GET //phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:26 -0400] "GET //phpMyAdmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:26 -0400] "GET //phpMyAdmin-2/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:26 -0400] "GET //php-my-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:26 -0400] "GET //sqlmanager/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:26 -0400] "GET //mysqlmanager/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:27 -0400] "GET //p/m/a/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:27 -0400] "GET //PMA2005/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:27 -0400] "GET //pma2005/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:27 -0400] "GET //phpmanager/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:27 -0400] "GET //php-myadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:28 -0400] "GET //phpmy-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:28 -0400] "GET //webadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:28 -0400] "GET //sqlweb/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:28 -0400] "GET //websql/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:28 -0400] "GET //webdb/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:29 -0400] "GET //mysqladmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:29 -0400] "GET //mysql-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:29 -0400] "GET //databaseadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:29 -0400] "GET //websql/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:30 -0400] "GET //phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:31 -0400] "GET //admm/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:31 -0400] "GET //admn/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:31 -0400] "GET //phpMyAdmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:31 -0400] "GET //phpMyAdmin-2/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:31 -0400] "GET //php-my-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:32 -0400] "GET //sqlmanager/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:37 -0400] "GET //mysqlmanager/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:37 -0400] "GET //p/m/a/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:38 -0400] "GET //PMA2005/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:38 -0400] "GET //pma2005/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:38 -0400] "GET //phpmanager/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:39 -0400] "GET //php-myadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:40 -0400] "GET //phpmy-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:40 -0400] "GET //webadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:40 -0400] "GET //sqlweb/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:45 -0400] "GET //websql/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:46 -0400] "GET //webdb/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:47 -0400] "GET //mysqladmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:47 -0400] "GET //mysql-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:47 -0400] "GET //databaseadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:48 -0400] "GET //admm/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-" 72.167.253.108 - - [29/Jun/2011:18:54:48 -0400] "GET //admn/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 - "-" "-"
  2. I spoke with a tech via live chat. I was told the same thing....can't be done. Would it do any good to open a ticket?
  3. Well that is extremely disappointing. As a domain owner, I think I should have the capability of controlling what the users can and cannot do. I especially don't want email passwords changed without prior authorization.
  4. I would like to prevent unauthorized webmail users from having some/all the options available to them when logging into their webmail account such as; Change Password, Forwarding Options, Auto Responders, ConfigureMail Client, Email Delivery Route, Email Filtering. How do I disable these options for certain email accounts for my domain? marlene
  5. Thank you for your quick response and informative answer. marlene
  6. I have denied a specific IP address via the IP Deny feature in Cpanel to prevent unauthorized access to a particular webmail account. The unauthorized user has the current email account password. Changing the password is not an option at this time as it is being used at a different IP location and I would open a can of worms if the password was changed. The denied IP is still able to access webmail apparently, as I see the IP in my logs as getting a 200 served up for the webmail. At least it appears as though it is getting into the webmail because the log entry looks the same as the other users accessing the webmail. Does the IP Deny in Cpanel deny IP access to webmail? If not, have I no other option than to change the password? marlene
  7. Oh...thanks so much for checking all this out. I did assign passwords that I feel are secure, but maybe I should reassign them, just in case. I have banned the IP, so I will wait to see if an employee complains about not getting into webmail. However, when instructing the employees on how to access the webmail in the first place, I didn't mention anything about this "magic" thing because I had no knowledge of it. Thanks again. You guys are great. marlene
  8. I agree with banning the IP. Are you familiar with the cpanel reference? cPanel_magic_revision_1187248694/webmail/x3/branding/favicon.ico I only see it when the suspect IP hits the site. marlene
  9. I downloaded my log thus far for December and noted again that someone at the IP address of: 99.129.232.64 OrgName: AT&T Internet Services OrgID: SIS-80 Address: 2701 N. Central Expwy # 2205.15 City: Richardson StateProv: TX PostalCode: 75080 Country: US has been trying to get into the webmail of my employer's website in a manner that serves a 404 error. The attempt is made every day and yesterday there were 10 attempts within four minutes. All have served 404 errors except one. The entries are almost always like the first example below and are usually in the evening hours, but the second example is slightly different (underlined difference): 99.129.232.64 - - [01/Dec/2009:19:34:02 -0500] "GET /cPanel_magic_revision_1187248694/webmail/x3/branding/favicon.ico HTTP/1.1" 404 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; GoogleToolbar 6.2.1910.1554; Windows 6.0; MSIE 8.0.6001.18828)" 99.129.232.64 - - [03/Dec/2009:21:36:41 -0500] "GET /cPanel_magic_revision_1187248694/webmail/x3/branding/favicon.ico HTTP/1.1" 404 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; GoogleToolbar 6.3.1106.427; Windows 6.0; MSIE 8.0.6001.18828)" This is the first time I saw this entry for the IP and looks like it got somewhere (served up a 200): 99.129.232.64 - - [02/Dec/2009:19:44:45 -0500] "GET /webmail HTTP/1.1" 200 5064 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; WOW64; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)" The corresponding entry in the AWstats for the 3rd example: 99-129-232-64.lightspeed.milwwi.sbcglobal.net (pages)1 (hits)1 4.95 KB 02 Dec 2009 - 19:44 We have employees that use webmail and I see their entries all the time and there is never this "cpanel_magic_revision" text in their entries. This IP and it's resulting 404 errors are constantly in my log files. I have received no complaints from the employees regarding not being able to access webmail. Is this a hack attempt into the webmail? Is this something to worry about? Is there something I need to do besides banning the IP? I am not well educated on how to read user agents and such so I don't understand any of that in the log entry. The reason I am a bit paranoid about hacks into the emails is because due to the nature of the business, frequently sensitive information is contained in the messages. Thanks for any assistance given. marlene
  10. Oh! Well, that shouldn't be too hard then. Thanks very much! marlene
  11. Thank you, Bruce. I did not create any error pages. I did try to do that through the cpanel error pages feature, but it was a little over my head. I will have to do some studying and learn how to do that. marlene
  12. Thank you for your response, Carl. I just submitted a ticket and will await a response. marlene
  13. I think it was last week...my site was down with a HTTP Error 500 - Internal server error. I submitted a help ticket and my site was up after a bit, but no explanation for the error as I had requested. I now have an .htaccess file that is new and has nearly nothing in it; where as I had many lines of code in my two other ones, which are still in my cpanel and have been renamed by the tech support, also with no explanation. Those files have all the rewrite rules, robots.txt files, allows and denys, etc. This is all that is in my .htaccess file now: <Files 403.shtml> order allow,deny allow from all </Files> deny from 92.0.0.0/8 deny from 38.105.83.11
  14. While adding an IP deny in cpanel, I saw that all the IP's I had previously denied are no longer listed. I am guessing that they were deleted, but not by me. Looks like I'll have to start over, losing abt 1 1/2 years worth of IP denying. Any idea what happened? marlene
  15. My site has some very basic php includes for navigation, footer and so forth. I have an extremely limited understanding of php scripting; so limited that I'm not even sure if the includes I use are considered a script. This: <?php include("/includes/topmenu.txt"); ?> is an example of the "script". Today I noted two entries in my error log: [Wed Aug 05 20:19:34 2009] [error] [client 38.105.83.11] File does not exist: /home/***my user name***/public_html/404.shtml, referer: http://www.talithagems.com/sitemap.php'>http://www.talithagems.com/sitemap.php [Wed Aug 05 20:19:34 2009] [error] [client 38.105.83.11] script '/home/***my user name***/public_html/pendants/silver/turq_cab.php' not found or unable to stat, referer: http://www.talithagems.com/sitemap.php[/size] An ARIN check on the IP address reveals: OrgName: PSINet, Inc. OrgID: PSI Address: 1015 31st St NW City: Washington StateProv: DC PostalCode: 20007 Country: US The first entry doesn't concern me so much as I have seen these types of errors before even though I have no shtml pages. It's the 2nd entry that is more than puzzling. The page requested was missing from my site and I have since re-uploaded it, so the error served was correct. It's the script' part I am wondering about. Is this a normal consequence of a 404 error? Any help is greatly appreciated! marlene
  16. Thanks for the info, Bruce! marlene
  17. Wow! Excellent information, Steve. THANK YOU! The file requested was copied from my access log, so that was what was actually requested. I haven't created a 302 response myself, so whatever the default is was served. Actually, I haven't created any error pages for my site. I tried once on a different site and I couldn't get it to work right, so I haven't tried since. I have done a scan, but as you mentioned it is AVG. I will get a better virus scanner and re scan. Thanks again for taking the time to respond. marlene
  18. I've had bots on my site before, but I recently had visits from two that I don't know if I should be concerned about. The IP of 203.82.67.205 comes back to an IP of Celcom Internet Service Provider in Malaysia. The IP of 61.247.22.121 comes back to an IP of FastNet in India. The bots scraped my site; both trying to get the following file: GET /home/******/public_html/jendar.tchmachines.com/%7E******/graphics/web_logo.gif HTTP/1.1 (****** replaces my user name for my site) The MY bot tried to get this file 5 times within 16 seconds. It returned a 302 error. The IN bot tried to get this file 32 times within 11 seconds and if I'm reading my logs right, attempted 2 and3 times in a second?!? It returned a 302 error. My questions: 1. How does someone obtain my user name for the backend of my site? 2. What file is the bot actually trying to get? I don't have a path like that for the graphic. 3. Why is it hitting on the server itself? 4. Is this anything to be concerned about and if so, what do I need to do to prevent it from happening again from other bots? 5. Any idea why the bots were so interested in this gif? It's my business logo? I have already banned the IP addresses. marlene
  19. Thanks! I will do that. marlene
  20. I was checking out the latest visitors through my cpanel and noted that someone from AU (Australia I assume) was on my site and there was a hit on my /cpanel. It returned a 301 error. Does this mean that someone hacked or was attempting to hack into my cpanel? I have attached a screenshot of the entry. marlene
  21. I'm using the Crafty Syntax feature through Fantastico in the Cpanel. I just received an email from Crafty Syntax advising there is a security patch upgrade for the program. It requires a payment for the security patch. Will TCH be upgrading the program in cpanel to get the security patch or do I need to do it myself? marlene Here is the email I received: Aloha, Crafty Syntax Live Help Version 2.15.0 was released today. This new version has 2 security fixes, a new AJAX chat users list feature, and several other updates. A Moderately Critical SQL injection vulnerability has been discovered in Crafty Syntax Live Help Version 2.14.6 and prior. So it is *highly* recommended you upgrade or patch your installation ASAP. To expedite this Crafty Syntax Is offering upgrade/patch service using the secure webpage at: https://www.craftysyntax.com/upgrade/ You will not loose your existing data in your current installation by upgrading. If you have made a lot of customizations to the program you can select for the program to be patched. Please use the form to order your installation to be patched or upgraded for $15 USD payable by Pay Pal. Upon filling out this secure order form you will be re-directed to PayPal for payment. Only orders paid in full will be patched or upgraded. If you would like to update / upgrade on your own you may by visiting : http://www.craftysyntax.com There are also additional features in the new version such as the ajax visitors list feature to stop content refreshing For a full list of what is new with version 2.15.0 visit: http://www.craftysyntax.com/CHANGELOG.txt Also, for that special page to help keep this project alive visit: http://www.craftysyntax.com/special.php Mahalo Nui Loa! - Eric
  22. Hmmmm. I've had my site up for quite some time now and this event has just been happening for the past couple of weeks. So, I'm not sure what you mean by the welcome email. If I password protect the includes files, will that prevent anyone, bot or otherwise, from accessing the files directly? If not, is there a way to prevent the server from accessing the files on its own? I don't know if this is an issue to be concerned about, but it just bothers me. marlene
  23. Several questions: 1) In the Cpanel awstats under "links from external page", there is an entry: http://jendar.tchmachines.com/~(myloginname). When I click on that link I go to what appears to be my website; however, it isn't served up right. All the includes files are not working except the ones at the bottom of the page. There are several different errors listed for the includes files on the page. It's weird that the includes at the bottom are working and when I click on those links, I go to my normal functioning website. I have noticed in the "latest visitors" section an IP address belonging to TCH has been crawling just my includes files. I am assuming that this is related to the broken website. Questions: why is my server linking to my site as an external page and why is my server crawling my includes files? My website is functioning normally when visiting it in the usual way. 2) Why is my .net domain that is parked on my .com domain have its css file as, indicated under "links from an external page," to my .com site? All (correct!) answers will be gratefully accepted. marlene
  24. Thanks for the info Bruce and Dick. I do have a business account at Paypal, but I must have something set wrong because it won't insert the business name. I will check out the email coding angle. Again, many thanks! marlene
×
×
  • Create New...