Jump to content

Wordpress


Layla
 Share

Recommended Posts

Hi!

 

I am not sure this is the correct place for this or if anyone could help me with this. I apologize if it is in the wrong category.

 

Anyhow, my Wordpress blog is nutz today. I cannot figure out why all my posts are not showing up on the main index page. I went to their forums, which are usually worthless for troubleshooting, ad least in my experience. I most of the time google stuff and figure it out myself, but today I really am stumped and would appreciate any input and or suggestions anyone could offer.

 

I did read that that happens sometimes if the posts are too long so I changed it to show only four posts, they show, but my footer is still not showing...ugh. I did take out a lot of javascript since that can mess things up too. Sheese I am at a loss.

 

Please, if anyone can help with an idea or even knows what I should do I would really appreciate the help! Thanks!

Edited by Layla
Link to comment
Share on other sites

Hi Layla,

 

Can you give us a link to the blog to see what sort of errors you are getting ?

 

I would also suggest checking the error log in your cpanel, and see if that gives any clues.

 

 

Hi Andy! Wow talk about a timely response. I appreciate that. But I should of known better than to post this question here, I actually seem to have resolved the issue. Seems my posts were too long. But if you are interested - you are welcome to view my site - an issue I am not sure how to resolve, and this one is for sure..lol, is why my windows media player squigles on the website when scrolling down the page. http://www.thehillchronicles.com

 

Thanks alot. Anyhow, maybe something is wrong with my scripting and that is why I had the problem. I should probably go to w3 validation to check it.

 

Cheers! :thumbup1:

Link to comment
Share on other sites

A quick glance at the source shows the starting <head> tag out of place it should be above <title> and you have two opening <body> tags. I'd start there.

 

 

Thanks Bruce. I will correct that right now! And thanks for doing the validator for me. I appreciate the help!!!

Link to comment
Share on other sites

Thanks Bruce. I will correct that right now! And thanks for doing the validator for me. I appreciate the help!!!

 

 

Well, that seemed to make a BIG difference. Thank you again! :)

Link to comment
Share on other sites

I tried to leave a comment on one of your blog posts and I couldn't actually get a cursor in any of the form fields. Using Firefox 1.5.0.9. Works in IE. Might be worth checking out.

 

You also have a bunch of meta tags before your first head tag, which isn't right. Unless there's a new way to do meta tags now.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...