Jump to content
julie

Trying To Install Scode

Recommended Posts

Hi - I'm trying to install SCode on natelog.aftertastebliss.com. Everything seemed to be in order, except that it did not display the image. I'm not sure if I have the GD library and GD Perl Module installed on my server - I checked the installed Perl Modules and found a bunch of "GD" listings, but I do not know if they are what I need or not. Any ideas? I've disabled SCode on that blog for now.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Perl module you're interested in is "GD", and that should be installed by default on all TCH servers.

 

As far as the CAPTCHA image not displaying, I would guess that something is not configured correctly with regards to the plugin, or the link to the CAPTCHA image on your comments page is not pointing at the correct directory or file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might try setting the permissions of mt-scode.cgi and Scode.pl to 755. (I apologize if this is too late to help)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...