Jump to content
kahill

406 Not Acceptable

Recommended Posts

The extensions are enabled for FrontPage on a clients domain. He is running FP 2000

 

When trying to access his site to update files I had previously uploaded for him via Dreamweaver, he gets:

 

 

406 Not Acceptable

Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource

/_vti_bin/_vti_aut/author.exe could not be found on this server.

Apache/1.3.34 Server at www.mysite.com Port 80

 

 

 

HELP PLEASE. He is supposed to be doing his own work and is constantly calling me about this.

 

I do not and never have used Front Page so I'm not able to give him any clues.

Edited by TCH-Bruce

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try uninstalling and reinstalling the extensions. Please make note of what's in the .htaccess file before doing so in case you need to add anything back into it.

 

If that doesn't work I would open a ticket with the help desk and report this. Link at top of this post or in my signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From a search of this forum I found from TCH-Alex.

Just add the following line in .htaccess file in your public_html folder

 

SecFilterEngine Off

Share this post


Link to post
Share on other sites
From a search of this forum I found from TCH-Alex.

 

I copied everything over for him and uninstalled / reinstalled the extensions.

 

I'm not going to do anything with the files - since I don't have Frontpage. I'm waiting to hear back from him. I will however, put the line in the .htaccess file mentioned in the above post.

 

Thanks for all the help - hopefully this will fix him up.

 

One question ..........

 

The .htaccess in public_html has the followiing:

 

# -FrontPage-

 

IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti*

 

<Limit GET POST>

order deny,allow

deny from all

allow from all

</Limit>

<Limit PUT DELETE>

order deny,allow

deny from all

</Limit>

AuthName www.mysite.com

AuthUserFile /home/mysite/public_html/_vti_pvt/service.pwd

AuthGroupFile /home/mysite/public_html/_vti_pvt/service.grp

 

 

Do I just add the next line under what is already there?

Edited by TCH-Bruce

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes Adding SecFilterEngine Off in .htaccess will solve this issue. :D

 

I just heard from the person involved and yes - adding that line did solve the problem. Thank you everyone!

 

:unsure:

Edited by kahill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...