Jump to content

Slight Problems


Recommended Posts

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myaccount/public_html/wp-config.php:23) in /home/myaccount/public_html/wp-login.php on line 7

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myaccount/public_html/wp-config.php:23) in /home/myaccount/public_html/wp-login.php on line 8

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myaccount/public_html/wp-config.php:23) in /home/myaccount/public_html/wp-login.php on line 9

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myaccountpublic_html/wp-config.php:23) in /home/myaccount/public_html/wp-login.php on line 10

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myaccount/public_html/wp-config.php:23) in /home/myaccount/public_html/wp-login.php on line 11

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myaccount/public_html/wp-config.php:23) in /home/myaccount/public_html/wp-includes/pluggable-functions.php on line 151

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myaccount/public_html/wp-config.php:23) in /home/myaccount/public_html/wp-includes/pluggable-functions.php on line 152

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myaccount/public_html/wp-config.php:23) in /home/myaccount/public_html/wp-includes/pluggable-functions.php on line 129

 

this is after the install and i log in any ideas?

 

Edit: TCH-Bruce - removed account info for security reasons

Link to post
Share on other sites

the links are referring to *.html such as index.html, it should be php

 

lemme give more info:

 

if you type in thegrinder.ws it redirects you to thegrinder.ws/index.html, page not found(this is correct) but change the html to php and no problems, so what did I screw up?

Edited by Bam
Link to post
Share on other sites

I went to "thegrinder.ws" (nice theme, by the way), and all the links I clicked on worked fine. I didn't have any trouble being directed to any .html pages.

 

I tried firefox and IE.

 

Have you tried using a different computer or clearing your cache?

Link to post
Share on other sites

my redirector was set up improperly, now I just have to figure out how to edit my themes(thru the built in editor), it says if this file was writable you could edit it, but my permissions for the theme files are set properly, any ideas?

Link to post
Share on other sites
my redirector was set up improperly, now I just have to figure out how to edit my themes(thru the built in editor), it says if this file was writable you could edit it, but my permissions for the theme files are set properly, any ideas?

 

I tried to edit my themes using the built-in theme editor, and I was never happy with the result. I found it easier to use the "edit file" link in the cPanel File Manager to edit the theme files.

 

Plus, you run a security risk, allowing all your theme files to be writable. Somebody with bad intent could totally hijack your site. So it is much safer to update in cPanel (or to even download, edit, then upload your files).

 

That's my 2cents, which is seemingly worth less and less (especially at the gas pump!)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...