Jump to content

nhlee

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nhlee

  1. Thank you Bruce. See, so simple. Yup, been spending way too much time on my website! Lee
  2. Ok, maybe my brain is just going numb but I cannot figure out how to include a sitemap to my website? Thanks, Lee
  3. nhlee

    Smf Problem

    Thank you Andy! That did the trick
  4. nhlee

    Smf Problem

    Thanks Andy, I will try that.
  5. GM everyone. I just installed SMF via my C-Panel. I can't get to the admin area. I type in --- link deleted --- and it brings me to an error page. Any help? Thanks, Lee EDIT: TCH-Bruce - removed link to prevent possible threat.
  6. I found it! It was hidden amongst some strange stuff! I apparently didn't save it correctly but all is well now. Thanks, Lee
  7. Well, I got my sub-directory and the password protect works great New Problem: Now I can't find the sub-directory on CSB4 in order to make changes to the pages in the sub-directory I found the sub on the c-panel but can't make changes there unless I do it all via html Isn't there any way that I can get back to these pages via CSB program? Lee
  8. Thank you for your help! I will try both ways to see which works best. As always, this site is the best! Lee
  9. Hi everyone, It has been a long time since I posted, been doing ok with all my sites but now I have a dilemma that I can't seem to figure out. I am using CuteSite Builder 4. I have a site which will promote membership. I need to know how I can add a page that will only be accessible via a password?? I have searched and searched but am getting numb brain from all the searching, can anyone help? Thanks, Lee
  10. Thank you both for responding so quickly. Yes, I did set up initial remote folder to public_html and I set up everything else the same as I did for CSB but nothing happens and I get the following message: THE LAST MESSAGE FROM THE SERVER IS User xxxxxx has group access to: xxxxxxx OK. Current restricted directory is / Do you have any idea what that means? Thanks again, Lee
  11. I am trying to find out what design programs TCH supports. I have always used CuteSite Builder but have just designed a new site with Web Easy Professional 6. For some reason I am having trouble publishing my site. Where can I find information on the programs supported by TCH? Thank you, Lee
  12. Well I don't know if it fixed itself or if you fixed it but it is working again. Thanks
  13. Bill, The domain is www.leatherandrace.com I don't know the server number. Thanks, Lee
  14. I accessed my c-panel for Leatherandrace.com yesterday just fine. This morning I am receiving the message "Invalid License File" I have tried accessing c-panel through several different ways in addition to my usual shortcut and still get the same result. Any ideas anyone? Thanks, Lee
  15. Thank you everyone for your help! I had pointed the domain to the incorrect name servers...I have fixed and now all is well. You all are awesome...thanks again! Lee
  16. The error I get when I try to publish is: "Error connecting to FTP Server at ftp.leatherandrace.com."
  17. The website name is LeatherAndRace
  18. I have been waiting over 36 hrs for my site to propagate and I still can't publish with CSB. This is the 4th website I have done so I know how to insert the proper information into the options. I have tried going to my site using my website "number" instead of name and it says "There is no website configured at this address". When I put the "number" address with my username it brings up my TCH index. I have also tried publishing by using the "number address" in CSB options instead of the website "name" and still wont publish. Any ideas anyone? Thanks, Lee
  19. Thank you all for your help. I will start working on corrections tomorrow. As always, great support from TCH Hope you all had a wonderful Easter! Lee
  20. P.S. I am using CuteSite Builder
  21. Ok, I have tried putting music into my website at www.ourlilbear.com I have tried several different file types and nothing works! The last attempt was with mp3 files, they played just fine upon preview but then when I publish, no music! Has anyone else had this problem? Please help if you can. Lee
  22. Does anyone know what you are suppose to put in the "author" field on page properties? Is this suppose to be the website address? I am having trouble finding my site with the search engine I subscribed to and thought maybe it is because I haven't put anything in the "author" field. Hope someone can help...please Thanks, Lee
  23. Ok, I have done it...I hope it is right. Thanks for the help everyone! Lee
  24. Don, I'm not sure how to do this. I use CuteSite Bldr and when I insert html it puts it in a box. Then I copy the html <a title="web hosting by TotalChoice Hosting" href="http://www.totalchoicehosting.com"> <font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="1" color="#ffff66">Web Hosting with Total Choice</font></a> Where would I put target="blank" ? Thanks, Lee
×
×
  • Create New...