Jump to content

kayaker

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kayaker

  • Rank
    New To The Neighborhood
  1. I have Windows Live Mail on my computer. I use it to check mail from GMail and my TCH domains email accounts. I am able to send from one of my TCH domain emails, but not the other. I can receive email through both domains. The outgoing server for both is set to 25. I've tried changing it to 26, but I get the same error message... the server is rejecting my email address. I would appreciate any help. I can't understand why I can receive mail and yet not be able to reply and send through the TCH server. Thanks! Karen
  2. I just got an email from Domains Priced Right telling me that TCH would be handling my domains from now on, so I guess things have gotten straightened out. Karen
  3. I'd like to complete this process since I've already paid for the transfer.
  4. Is it possible for TCH to go and get the domain without an authorization code, since registernames.com is saying that my domain doesn't require one for transfer?
  5. That is what I've been doing. When I ask to unlock the domain, it tells me that it is already unlocked. Then when I go to retrieve the authorization code I get this message: "Request Authorization Code Results Authorization codes are sent to the owner of the domain via email. ***mydomain***.COM This domain does not require a transfer authorization code" What am I supposed to do with that? I can't transfer to TCH without the authorization code, and registernames.com tells me I don't need one! Completely befuddled. Karen
  6. I get a "Bad Response from Server" message when I try to go to that url. Karen
  7. I am trying to transfer my domain to TCH. I have unlocked it at registernames.com and requested an authorization code, which I need to complete the transfer with TCH. A page comes up telling me my domain doesn't need an authorization code. If I'm told by TCH that I need an authorization code, and told by registernames.com that I don't need one, what am I to do? Is this just a way for registernames.com to keep themselves as the registrar? Do I have to wait for the domain to expire and then register it as a new domain with TCH? This is very frustrating. Karen
  8. Bruce, I changed the server to 25., closed Thunderbird, and reopened it to make sure the change took effect. I got this message when trying to send: "You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information: Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certifcate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number." I don't believe there is an answer to this problem. It has to be something in Vista that's doing it. I did
  9. This is so frustrating. I changed the setting to "TLS if Available" and the port is 110. I'm still getting the error message about the SMTP server. I think this must be a Vsta problem. I didn't have any problems at all before I got the new computer. Thanks for trying to help. I guess I'll have to use my regular ISP's server for outgoing mail, and use my TCH mail as the "reply to" address. That's all I can think of to do. Karen
  10. Sorry about the typo... I have the server as "server46.tchmachines.com". I've got the encryption default set to "never." The default port is 110. Should it be 25 or 26? I had no problems before I upgraded to Vista. Is there something peculiar to Vista that could be causing the problem? Karen
  11. I'm piggybacking on this discussion because I have a similar issue. Since purchasing a new computer with Vista operating system, I'm having problem with my TCH mail. When I first tried to send mail through Thunderbird using mail settings for my domain, I would always get an error message saying that the certificate was invalid. "Someone Somewhere" said that it was a Vista problem and that each time I sent mail I would have to go in and delete the TCH certificate and then send the mail, clicking through the warning screens. I also tried changing the mail server to "server46tchmachines.com.
  12. The same thing just happened to my daughter. She received spam from her own email address to her email address! It was all about Microsoft and spamming issues. Very odd. I could have her give me the whole header, but from reading the replies to this topic I can see that it's not of much use. I just hope that other people aren't being flooded with emails "from" her and thinking she's sending them. Karen
  13. Thank you, Don. Yes, I put the default counter on. I still can't get anything but that one. I just get an error message. It's puzzling. I tried to keep the default, but at least change the color. No dice. So, I'm stuck with it. In the scheme of things, it's certainly not a big deal Karen
  14. Hello, Bruce. Thanks for the welcome. I've been a TCH member for a while now, but haven't checked the forums because I haven't had a problem! It's just maddening that I can have the default counter with no problem, but when I try to choose another, or change the color of the default one, I get that error code. I guess I will have to check the help desk and see if there is something I'm doing that I'm not aware of. I copy the code and paste it, so why it would work for the default but not for anything else, I have no clue. I must be doing something wrong and will feel really dumb whe
  15. I've saved the page with the faulty counter here: http://mallymccoy.com/index2.html Maybe you can figure it out if you see my html code. Thanks! Karen
×
×
  • Create New...