Jump to content

Lifeguard Sleeping

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lifeguard Sleeping

  • Rank
    Family Friend
  1. this is stunning! Thumbs Up thanks for the bonus, people! Rock Sign
  2. thanks! i have find many answers to my doubts on those tutorials! great work! Thumbs Up
  3. thanks! that was simple and useful, just the way i like it!
  4. i had a forum installed on www.****/forums but i had to make a new one at www.****/forum is there any way of re-directing the ppl who access the old link to the new one?
  5. oh no!!!! it started again! the problems are back! will someone please solve this issue? it's turning very irritating...
  6. 5 days passed and the problem never occured again. thanks all at TCH. Rock Sign
  7. thanks Head Guru! that's great of you guys! Rock Sign i don't know if IPB ppl are right or not... i just browsed through their support forums and quoted them. i'm just amazed that since you and many other ppl from here have Invision boards that are working, mine is giving me all this headache. do you think that upgrading it to version 1.2 will solve anything?
  8. but it's the same as you use here for support! why does it work here and it doesn't work for me? and it's only one week old but it's got 2045 posts, that i prefer not to lose! and if the people from Invision say it will be fixed by rebuilding Apache from CPanel's EasyApache, why don't you do it over there?
  9. the messy thing is that meanwhile i am losing topics on the forum and the forum is constantly needing the tables to be repaired... talk about starting with a left foot the forum is only one week old and it's already giving trouble, i hope it starts to behave better sfter it is checked, or else people will lose confidence in using it... the funny thing is that i use a phpBB forum on another domain i have here and it never gave me a single problem... :/
  10. http://forums.invisionpower.com/index.php?...showtopic=73309 to your attention: "This error is most likely caused by a recent CPanel update. In order for the host to fix this, they must rebuild Apache from CPanel's EasyApache. " will you guys check this?
  11. you know what they say, wherever in the world you go to, you'll surely find a portuguese there! lol
  12. ok... i just found the answer here: http://forums.invisionpower.com/index.php?...showtopic=73309 to your attention: "This error is most likely caused by a recent CPanel update. In order for the host to fix this, they must rebuild Apache from CPanel's EasyApache. " will you guys check this?
×
×
  • Create New...