Jump to content

digitald

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

digitald's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Thanks for your replies For now I have just removed this code from my page but i will experiment per everyones advice & see if i can get it to work. Rock Sign Rock Sign Rock Sign
  2. I am trying to add time & date to a page using a script called textclock, this is the command I am using to make the call to my cgi bin <!--#exec cgi="/cgi-bin/nph-textclock.cgi"--> but nothing is happening is there something i'm missing here?
  3. I have run into the same problem & have found that if i go to control panel delete & reinstall the subdomains all is fine its a pain if u keep making changes to your page but till someone can come up with something better it will work.
  4. yes i have a resellers account & since I posted last message I have deleted & reinstalled the subdomain & still not able to go there get a we cant find page error?I beleive at least five of the other accounts that were setup the same exact way are working--wierd
  5. I have 8 sites set up & have run into this problem with all 8. After setting up subdomains to access webmail from each account they work at first but then after a few days or maybe a week the subdomains stop working & you cant access the site, if i go ahead & delete the subdomain & readd it then it seems to work again. This has also happened with a family page that i had set up a subdomain for & a reset fixed this also; is there a reason this is happening or can I be doing some procedure wrong? The accounts that I have this setup on & not working at this time are webmail.domsdigitaldomain.net & webmail.dracdudeslair.com.
  6. All seems to be working normal again this morning hope it stays that way. Not sure how to set up an IP mailbox since both my old & new accounts are virtual server types so there is only 1 IP for the account. Maybe it has finally cleared itself up.
  7. I have had some weirdness going on for the past 3 days with my email, it seems only to be on my ccelectronics.com domain. DNS was put in for the change on Tuesday & all seemed to have gone thru by Thursday night, uploaded site with FP no problem adjusted FP counter to make sure I was seeing the correct page; I still have my old hosting account up but have changed everything over to your servers. My email keeps fluctuating between my new account & old one just tonight it did it again; all the test mails i sent out yesterday showed up tonight with my old mail settings & new settings are not connecting but most of today & yesterday the new settings were working fine. Could this still be a propagation issue or should I just up my medication!! Thanks. logon for account is ccelectr
  8. OK Just checked again & all is back to normal. Thanks.
  9. Sorry yes I am on server 21 main domain is jpelaarchitect User name is jpelaar if you think I should open a ticket just let me know. Thanks
  10. Getting this error on bottom of my control panel: ERROR 2002: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) ERROR 2002: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) ERROR 2002: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) ERROR 2002: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) Showing the same info on left panel SQL box, did i mess something up dont think i ever touched anything to do with SQL.
×
×
  • Create New...