Jump to content

Ecoli

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ecoli

  • Rank
    Family Friend

Contact Methods

  • AIM
    ecoli667
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    seattle, wa
  1. Yep, i followed those instructions and then found much more complete instructions in the mailman faq... i posted a link to the faq in this forum. Anyway, that's where it told me to customize the html templates so that when a user goes to subscription options, you can leave out certain things like digest mode and posting instructions (especially that) which you want to not have in an announcement only list. It's not essential, I suppose, but could cause some user frustration. You mean it's shared by the entire server (all domains on the machine)? So there is no mailman directory for individual accounts at all? Thanks Skye
  2. Ecoli

    Iframes

    is the search engine problem still a factor if all of your content pages that are displayed inside the iframe are linked from outside the iframe in the main document (ie, links on the main page which target the iframe -- so technically there's a direct link to the subpages)... thx skye
  3. If I subscribe to my list, then click on the confirmation link which takes me to the page to confirm or cancel the subscription, confirm works fine... However if I hit cancel subscription, i get the following error: >Bug in Mailman version 2.1.5 We're sorry, we hit a bug! If you would like to help us identify the problem, please email a copy of this page to the webmaster for this site with a description of what happened. Thanks! Traceback: Traceback (most recent call last): File "/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/scripts/driver", line 87, in run_main main() File "/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/Mailman/Cgi/confirm.py", line 114, in main subscription_cancel(mlist, doc, cookie) File "/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/Mailman/Cgi/confirm.py", line 312, in subscription_cancel userdesc = mlist.pend_confirm(cookie)[1] File "/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/Mailman/Pending.py", line 141, in pend_confirm assert self.Locked() AssertionError Python information: Variable Value sys.version 2.2.2 (#1, Jan 30 2003, 21:26:22) [GCC 2.96 20000731 (Red Hat Linux 7.3 2.96-112)] sys.executable /usr/bin/python2 sys.prefix /usr sys.exec_prefix /usr sys.path /usr sys.platform linux2 Environment variables: Variable Value HTTP_ACCEPT */* CONTENT_TYPE application/x-www-form-urlencoded HTTP_REFERER http://thebandweather.com/mailman/confirm/weathermail_thebandweather.com/2bd3aace462b053ba046b2fc15c6486e2dccf931 SERVER_SOFTWARE Apache/1.3.31 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.3.8 FrontPage/5.0.2.2634a mod_ssl/2.8.18 OpenSSL/0.9.6b PYTHONPATH /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman SCRIPT_FILENAME /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/cgi-bin/confirm SERVER_ADMIN webmaster@thebandweather.com SCRIPT_NAME /mailman/confirm REQUEST_METHOD POST HTTP_HOST thebandweather.com PATH_INFO /weathermail_thebandweather.com SERVER_PROTOCOL HTTP/1.1 QUERY_STRING REQUEST_URI /mailman/confirm/weathermail_thebandweather.com CONTENT_LENGTH 107 HTTP_USER_AGENT Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X; en-us) AppleWebKit/125.2 (KHTML, like Gecko) Safari/125.8 HTTP_CONNECTION close HTTP_COOKIE weathermail_thebandweather.com+admin= SERVER_NAME thebandweather.com REMOTE_ADDR 216.231.36.88 REMOTE_PORT 62958 HTTP_ACCEPT_LANGUAGE en-us, ja;q=0.33, en;q=0.67 PATH_TRANSLATED /home/weather/public_html/weathermail_thebandweather.com SERVER_PORT 80 GATEWAY_INTERFACE CGI/1.1 HTTP_ACCEPT_ENCODING gzip, deflate;q=1.0, identity;q=0.5, *;q=0 SERVER_ADDR 209.152.171.64 DOCUMENT_ROOT /home/weather/public_html dunno if this is any help to you guys, just thought i'd share. skye
  4. i am currently following instructions on how to create an announcment only mailing list using mailman, however i can't seem to track down where mailman's files are located on the server. here's the instructions: > In Mailman 2.1.x you can customize the welcome message. Create a directory lists/<yourlist>/en (assuming English :) and copy templates/subscribeack.txt to this directory. Then edit this file for your specific wording. Mailman will use this specialized template for the English welcome messages. i don't see any mailman directory where i would be able to find templates and such anywhere on my server... thanks skye
  5. hi, i installed bBlog, and one of the final steps is to change the config.php back so that it is not writable by the server. does this mean i should set it to 644? 755 is for directories, right? thanks skye
  6. great -- that did it! thanks so much. btw, is that because it's a domain within a reseller account so you have to include the domain in the list name? thanks skye
  7. raul - sorry, i didn't see the edit button (duh) -- i reported the thread and told whomever to delete it as i had reposted it. sorry for the double post. as for the problem, i fixed it! if anyone is curious, i added this to the img tag and the scrollbars went away in Windows IE: >hspace="0" vspace="0" align="top" that's it! skye
  8. welp, after playing with it more i am now realizing it's not the form itself that is breaking apart the table... it's something else in windows ie that doesn't play nice. it renders fine in the other browsers i've tested, but for some reason that row in windows ie is getting stretched out no matter what i try. i've had problems similar to this one before, and it's usually been fixed by hours of playing with td alignment and other crap, but so far no help... oh well. perhaps it'll snap back into place by itself somehow. or maybe i can tell the users not to use windows ie (ya right). skye
  9. i am setting up a simple form to subscribe to a mailing list, which i've already created... yet when i submit, it gives me an error. here's the form: >form action="/mailman/subscribe/weathermail" method="post" name="mailist" target="maincontent" here's the error: >Error No such list weathermail the domain is thebandweather.com is it my form or path or did i leave something crucial out? thanks! skye
  10. the first rev had no margins/etc set. i think adding them is what got rid of the scrolls in the two mac browsers (safari/ie)... now i just gotta get them gone in windows ie. where would i stick height=90% ? thx skye
  11. k, so i have an iframe in the center of my design where content for the subpages show up when the user clicks on targeted links. on the first page, i need it to look like there is no frame there, so there is a graphic that is exactly the size of the iframe that fits the layout of the rest of the site. basically i need to make sure no scrollbars show up on this page, but i can't disable them entirely on the iframe because some of the content pages need vertical scrolling. i have set margins/etc on the page with the perfectly sized image so that in Safari and IE on the Mac (at least), there are no scrollbars. IE on Windows, however, puts scrollbars there. I want it to _not_ do that. here's my disheveled site in whatever current form it's in... www.thebandweather.com/index2.html and here's the css for the page inside the iframe with the graphic (which is the same size as the iframe): >.mainimg { position: absolute; top: 0px; left: 0px; border: none; margin: 0; } body { margin: 0; } and in the body: bgcolor="white" topmargin="0" leftmargin="0" marginheight="0" marginwidth="0"> then img src="img/req/homegraphic.jpg" width="508" height="264" style="mainimg" any ideas? thanks! skye
  12. yep, tried that (in the TD tag, right?)... actually i think i stuck that about everywhere i could. doesn't work... it's weird... it's like IE adds gravity to the form so it sinks like a rock no matter what html/css i put in. i just thought of another possibility, a stupid little nested table (i know, i know...) inside that cell that might keep it afloat... i'll have to mess with that. thanks skye
  13. ok, so i have an iframe in the center of my design where content for the subpages show up when the user clicks on targeted links. on the first page, i need it to look like there is no frame there, so there is a graphic that is exactly the size of the iframe that fits the layout of the rest of the site. basically i need to make sure no scrollbars show up on this page, but i can't disable them entirely on the iframe because some of the content pages need vertical scrolling. i have set margins/etc on the page with the perfectly sized image so that in Safari and IE on the Mac (at least), there are no scrollbars. IE on Windows, however, puts scrollbars there. I want it to _not_ do that. here's my disheveled site in whatever current form it's in... www.thebandweather.com/index2.html and here's the css for the page inside the iframe with the graphic (which is the same size as the iframe): >.mainimg { position: absolute; top: 0px; left: 0px; border: none; margin: 0; } body { margin: 0; } and in the body: <body bgcolor="white" topmargin="0" leftmargin="0" marginheight="0" marginwidth="0"> <img src="img/req/homegraphic.jpg" width="508" height="264" style="mainimg"> Edit by TCH-Raul: There's an Edit button above your posts, you can use it to correct mistakes instead of posting a new message to the thread. I merged the two pieces of code for you
  14. eh.. i suppose.. it's kind of a mess right now, i'm simultaneously working on several things that are partially implemented. http://www.thebandweather.com/index2.html it's the mailing list thing in the lower left. in the current state it's in right now, i'm not sure how it displays on PCs, but i've got it looking pretty solid in safari and IE in OSX. i realize i am going to get a pile of crap for doing such a table-dependant site, however i did not _design_ the front end for once and was forced to make a non-webdesigner's layout work. thanks skye
  15. It's just a simple input text field and a button enclosed in a form. IE sticks the form at the bottom of the cell. I want it to sit in the vertical middle, like it's supposed to. I've tried all sorts of css and html on the form, the table cell, and so forth, and nothing works like it's supposed to. The closest I've gotten is by styling the form with a margin, which pushes it up from the bottom of the cell. However, if i go more than a few pixels, it stretches the cell out, which tears apart the table. Not nice! Any quick fixes to this? Thanks Skye
×
×
  • Create New...