Jump to content

tdb

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tdb

  • Rank
    New To The Neighborhood
  1. TCH Stones Ding Dong the Witch is dead! At 19:28:29 this dork stopped requesting my images. The TCH support staff reported him to his isp and I just hope they scared him out of doing this to anyone else. My hat's off to TCH! Thank you! Thank you! Thank you!
  2. 65.42.80.123 - - [30/Apr/2003:13:30:18 -0400] "GET /image001.jpg HTTP/1.1" 403 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)" 65.42.80.123 - - [30/Apr/2003:13:30:22 -0400] "GET /image002.jpg HTTP/1.1" 403 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)" 65.42.80.123 - - [30/Apr/2003:13:30:26 -0400] "GET /image003.jpg HTTP/1.1" 403 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)" 65.42.80.123 - - [30/Apr/2003:13:30:30 -0400] "GET /image004.jpg HTTP/1.1" 403 - "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)" I have pages and pages of thi
  3. I don't know if I'm doing it wrong, but I've tried IP deny for his ip and nothing happens. Personally, that would be my choice of weapons, but no such luck so far. Anyone with any insight on what I could be doing wrong?
  4. That would be great. Unfortunately, there's no domain name given in the referrer field on my log. The IP is 65.42.80.123 but that's all the information I have to go on.
  5. Exactly! My guess is he stole my javascript for my slide show and left it running while linking to my own images. I don't know, maybe a weird theory but it's pretty hard to think up realistic scenarios where this might happen.
  6. Wow! I really appreciate that. I've got lots of leeway since it started at the end of the month, but thank you! I tell you, my experience with TCH is great. You're always on the tip of my tongue if anyone mentions needing hosting. Just wondering, do the error codes use any bandwidth? If so, I'll have to talk to this guy's isp if it's still going on after a little while. Weird stuff! You gotta wonder what he's doing with all these errors being returned!
  7. Thanks all for your replies. I always really appreciate the help in this forum. I retried the hotlink protection and I'll be darned if it don't work! I can't upload to my site but I just disable it and then re-enable it afterward. Fine by me, but the guy is now just getting a continual loop of 403's which I sincerely hope stops before he ruins next month's stats too! But for now, I'm happy (as much as possible with a goober accessing my site!) At least the Lakers won (my sincere apologies to any Wolves fans, but it sure did help my mood). Thanks again!
  8. Hi, I’m hoping to get some insight and some help. I have someone “getting” my images from a slide show on my site. It has been looping with a 200 code for 10 different images, one every 3 seconds. It’s been going for a day now and it’s obviously eating up my bandwidth. I’m fairly certain they have stolen my javascript for the slide show and are accessing my images from their site since there’s no caching of the images. Unfortunately, the referring field just shows the “-“ symbol on the “latest visitors.” I have their ip address, but I’m not sure how useful that is on its own. I’
  9. Thank you! I'm starting to get things a little bettter . . . I had tried to create the account before creating a package.
  10. Oh yeah, forgot that little detail . . . www.tulaineanddubois.com
  11. Checking the DNS information for my site brings up the following for my domain: DNS server ns1.totalchoicehosting.com [66.11.162.138] is alive, but not authoritative DNS server ns2.totalchoicehosting.com [209.51.158.250] is alive, but not authoritative Is this part of the propagation process that will resolve eventually (it's been over 72 hours since registration) or is there something wrong? By the way, according to my Total Choice order information, these should be the correct servers. Thanks for any help!
  12. The newdomainname.com would be a registered domain name that would point to a subdirectory of my main site so it would essentially be hosted on my one main account.
  13. Does anyone know how to point a domain, say newdomain.com to a subdirectory on my site? I also want the browser address bar to say "newdomain.com" not my subdirectory address. If this is possible, then how to I set this up and are there any fees for doing so? Thanks for your help.
  14. How do you set permissions to limit browse access using Frontpage 2000? I've followed the instructions and opened my site “live” to add users, but I keep getting the error: “Server error. Error removing one or more users: the following user names do not exist: . . .” Any help would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...