Jump to content

drewconrad

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About drewconrad

  • Rank
    New To The Neighborhood
  1. That is what I was afraid of! =D Ok, let the installing begin! Thank you much Bruce!
  2. Good morning everyone. I am setting up a Wordpress site for our Cub Scout Pack. Packs are broken into five dens. I would like a main blog for the Pack, and then 5 sub blogs where the Den leaders can post their stuff, but not have it show up on the Pack page. Do I have to install six instances of WordPress and then link to the Den pages from the main page? Or is there a way to have the Den pages be nested under the Pack page? Also, can anyone suggest a Picture Album plug-in? Where you can upload pictures and have them displayed automatically on a page? Thanks for your help!
  3. Bob... You are... WONDERFUL! Some how I missed the step of assigning the username to the database! Doh! It is all working now. I just logged into it! Thank you thank you!
  4. Smart man! Instead of using the IP address that was provided, I used the servername.tchmachines.com/username address... I got the the install page now... But it says: We were able to connect to the database server (which means your username and password is okay) but not able to select the USERNAME_romesg database. Are you sure it exists? Does the user USERNAME_Uname have permission to use the USERNAME_romesg database? On some systems the name of your database is prefixed with your username, so it would be like username_username_romesg. Could that be the problem? I double
  5. Good day everyone! I have recently registered a domain and started a hosting plan for a little astronomy blog. I am trying to get the initial set up complete. I have followed the steps in the TCH guide. And uploaded all the files to the public directory. But I am stuck trying to install it. The Domain is romesg.com. Right now the DNS is not complete, so I have to get to it by the IP address. http://208.76.80.139/wp-admin/install.php However, all I am getting is a 404 Page cannot be displayed. Do I have to wait for the DNS to complete? Any help would be wonderf
×
×
  • Create New...