Jump to content
sardaukar

"a Fatal Error Or Timeout" - Second Time

Recommended Posts

Hello.

I have been experiencing a strange problem with my website talonai*com.

Yesterday logged into Cpanel and saw message "[a fatal error or timeout occurred while processing this directive]" in the left frame, below "Monthly bandwith transfer". Relogged - the same. Refreshed several times - the same. Contacted live chat and TCH staff corrected everything, adviced to clear cookies and relog. As always, TCH support corrected everything.

Today logged in - the same problem: "[a fatal error or timeout occurred while processing this directive]". When I click on that "fatal error", I got the following code:

"not a reference at /usr/local/cpanel/Cpanel/DIp/MainIP.pm line 210

Carp::croak('not a reference') called at /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.2/i686-linux/Storable.pm line 76

Storable::logcroak('not a reference') called at /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.2/i686-linux/Storable.pm line 244

Storable::_store('CODE(0x9a7a074)', undef, '/home/talonai/.cpanel/datastore/all_iplist.db', 0) called at /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.2/i686-linux/Storable.pm line 218

Storable::nstore(undef, '/home/talonai/.cpanel/datastore/all_iplist.db') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DIp/MainIP.pm line 210

Cpanel::DIp::MainIP::getconfiguredips() called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DIp/MainIP.pm line 41

Cpanel::DIp::MainIP::getmainip() called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DIp.pm line 38

Cpanel::DIp::isdedicatedip(208.76.80.172) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/ExpVar.pm line 443

Cpanel::ExpVar::hasdedicatedip() called at /usr/local/cpanel/Cpanel/StatsBar.pm line 63

Cpanel::StatsBar::api2_stat('rowcounter', 'mainstats', 'display', 'hostingpackage|shorthostname|cpanelversion|theme|apacheversion|p...') called at (eval 81) line 1

eval '$dataref = [Cpanel::StatsBar::api2_stat(%{$rCFG})];' called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Api2/Exec.pm line 84

Cpanel::Api2::Exec::api2_exec('StatsBar', 'stat', 'HASH(0xa9a6560)', 'HASH(0xa9aeeec)') called at cpanel line 607

main::real_cpexectag('<?cp StatsBar::stat(^J[tr class=row-%]^J [td class="stats_lef...') called at cpanel line 3879

main::dotag_finished_headers(0) called at cpanel line 3664

main::cpanel_parseblock('<table width="100%" id="stats_extended" class="truncate-table" c...') called at cpanel line 3612

main::cpanel_parse('GLOB(0xa9ab62c)') called at cpanel line 2491

main::doinclude('/usr/local/cpanel/base/frontend/x3/branding//extended_statsbar.h...', 0, 1) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Branding.pm line 49

Cpanel::Branding::Branding_include('extended_statsbar.html') called at (eval 75) line 1

eval 'Cpanel::Branding::Branding_include(@{$argref});' called at cpanel line 1136

main::real_exectag('<?cp StatsBar::stat(^J[tr class=row-%]^J [td class="stats_lef...') called at cpanel line 3876

main::dotag_finished_headers(0) called at cpanel line 3664

main::cpanel_parseblock('<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "...') called at cpanel line 3612

main::cpanel_parse('GLOB(0x9cd1958)') called at cpanel line 2491

main::doinclude('/usr/local/cpanel/base/frontend/x3/branding//index.html', 0, 1) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Branding.pm line 49

Cpanel::Branding::Branding_include('index.html') called at (eval 5) line 1

eval 'Cpanel::Branding::Branding_include(@{$argref});' called at cpanel line 1136

main::real_exectag('<?cp StatsBar::stat(^J[tr class=row-%]^J [td class="stats_lef...') called at cpanel line 3876

main::dotag_finished_headers(0) called at cpanel line 3704

main::cpanel_parseblock('<cpanel Branding="include(index.html)">^J') called at cpanel line 3612

main::cpanel_parse('GLOB(0x9b72b08)') called at cpanel line 5121

main::run_standard_mode()"

 

The questions:

1) what is happening?

2) is there any way to correct it without calling support each day?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it´s a cpanel problem, only the help desk can say why this is happening.

 

The only thing you can do is to have the help desk fix it for you each time it happens, until either they or the people behind cpanel comes up with a permanent fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We highly recommend you to post a ticket to the help desk on this kind of issues.

 

Being said that, the issue has already been fixed, as I can see your user name on the error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For what it's worth I too have the same issue- I haven't contacted support yet though because I am too lazy and everything else seems to be fine.

 

Do you still get the error ot did support fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...