Jump to content

Joomla Problems: Bogus National Characters


Recommended Posts

I would like to ask about one strange problem.

My site- talonai*com - uses Joomla. As I add new lsitings to my site, sometimes Lithuanian national characters disappear. After some time - or after loging out and logining in - they appear again.

Screenshots:

file1.th.jpg

problem with national characters (marked red)

 

after performing "log-out, then log-in":

file2.th.jpg

problems with national characters disappeared.

 

The funny thing is:

1) I don't know where this weird problem come from. it used to be on my old host. It sometimes appears at Totalchoice;

2) I don't know how to fix it. Server problem? Hardly. Scripts problem: then why does it appear sometimes, not all the time?

 

Anyone has any ideas?

Link to comment
Share on other sites

First thing I would check is it´s set to the correct locale in the admin. I currently don´t have a joomla site so I can not check where in the admin it´s located.

 

If that is set correct, I would check with the people in the lithuanian section of the joomla forums if someone else have this problem. Since it happened at the old host too I doubt it´s a TCH-related problem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...