Jump to content
Sign in to follow this  
ace

D-link 514 With Its Own Mind

Recommended Posts

Hello,

 

Ok this is strange. I have a D-Link 514 that keeps reverting back to the factory settings. The problem is nobody is resetting it via the hard reset or soft reset in the software. Any ideas of what could be happening? Is the router shot?

 

Any help or thoughts would be appreciated.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

One thing you can try is download the latest firmware and reconfigure it. If it continues to lose your settings replace it. New routers are not that expensive anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this same problem with my D-Link. I ended up replacing the power cord with a spare I had and the problem never came back.

 

Maybe give that a shot?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I had this same problem with my D-Link. I ended up replacing the power cord with a spare I had and the problem never came back.

 

Maybe give that a shot?

 

 

Thanks for the tip - I tried a different power supply brick - same results - I'm thinking it is a dead one. It is dead Jim!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...