Jump to content
Sign in to follow this  
owatagal

Firefox Can't Load A Site, But All Other Browsers Can?

Recommended Posts

Never had this happen before--

 

Firefox can't seem to load one of my sites. It sits on a blank page, with the loading sign spinning, and doesn't seem to be able to connect to the URL at all. Meanwhile, if I try to load the site in Safari, Netscape, or IE (all on the same computer), it works just fine. I can ping the URL and the packets go through just fine. The site's working, but Firefox apparently isn't--although it's loading all other sites ok.

 

Anyone have any ideas why Firefox would be unable to load the site and how I can fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting. Restarting the computer fixed whatever the problem was. But I still don't understand *why* Firefox was having an issue, so if anyone has an explanation, I'd love to know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This could be due to a corrupt version in cache (or sometimes cookies). Restarting your computer can clear this - you could also try forcing a refresh - Ctrl F5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

F5 should probably fix your problem without closing Firefox or even restarting your PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...