Jump to content

Wp Themes...won't Work


Recommended Posts

Posting here is the consequence of my spending a couple hours already trying to troubleshoot a WP Theme problem:

  • I've installed WordPress.
  • I went to the part of WP where I can select a theme.
  • The "classic" theme is listed under "Broken Themes" with the message "Stylesheet is Missing".
  • If I install other themes, they also end up being listed under "Broken Themes" with the message "Stylesheet is Missing". But the stylesheets are not missing.

I've spent a while googling this problem. I've found others with the same problem who later post "Never mind. I fixed it." (but never specify how it was fixed). This happens whether I install via Fantastico or install it on my own. I've gone through several installs and uninstalls on my server, with the same problem. I installed on another webhost with absolutely no problem whatsoever, so I'm wondering if something is configured wrong on my server. Does anyone have a suggestion on something to try that would fix the Themes problem? Can anyone reproduce this problem? I'm on server 300.

Link to post
Share on other sites

Yes, it's been reproduced on another server and is still not resolved. As soon as the techs figure out what is causing the problem it will be fixed.

 

Please open a ticket with the help desk though so they will have a record of it.

Link to post
Share on other sites

Just open a ticket and we will resolve the issue with a server move for you. We have a few servers that are showing this same problem and we have been unable to resolve the issue, therefore we are moving accounts to brand new servers :)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...