Jump to content

Problem With Settings For Shared Ssl


Recommended Posts

I just installed OsCommerce (CRELoaded version 6.2) and as part of the configuration wizard it asked for some SSL settings. Here's what I entered:

 

Secure WWW Address: Please don't post your domain information for the world to see

Secure Cookie Domain: Please don't post your domain information for the world to see

Secure Cookie Path: /

 

Something isn't right, however, because when I go to checkout, it gives a page not found. It is trying this URL:

 

Please don't post your domain information for the world to see

 

Thanks for helping figure this out!

 

 

Edit: TCH-Bruce - removed customer domain info

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the quick reply. I tried that URL as the first parameter above, and just the part without the https:// for the second parameter, but still no luck.

 

Now, even when I just go to the admin page for the cart, I get a 404 error: it is looking for: https://server119.tchmachines.com/crestore/admin/login.php (crestore is the directory I created in my domain for the estore, but it probably doesn't exist in this path).

 

Perhaps you can suggest what to do for all 3 parameters.

Edited by mkhosla
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...