Jump to content
sixstates

My Frontpage Has Stopped Publishing

Recommended Posts

I've been using Frontpage for my site for awhile now without having any problems. But I suddenly can't publish to my website, and when I try Frontpage gives me an error message saying make sure Frontpage Extensions are installed, and the Details read:

 

406 Not Acceptable

Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /_vti_bin/_vti_aut/author.exe could not be found on this server. Apache/1.3.34 Server at www.six-states.com Port 80

 

Now I've had Frontpage Extensions set up for as long as I've had my site. I tried reinstalling the extensions, but that hasn't helped. Anyone have any ideas?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forums sixstates :)

 

You could try uninstalling the FrontPage extensions and reinstalling them in cPanel. If that does not solve the problem please open a ticket with the help desk. Link at top of page or in my signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason, after a couple years hosting with TCH, this same thing has been happening to my websites. I found on another posting something that seems to cure it:

 

Just add the following line in .htaccess file in your public_html folder

 

SecFilterEngine Off

 

The thread is here:

http://www.totalchoicehosting.com/forums/i...+Not+Acceptable

Share this post


Link to post
Share on other sites
For some reason, after a couple years hosting with TCH, this same thing has been happening to my websites. I found on another posting something that seems to cure it:

 

Just add the following line in .htaccess file in your public_html folder

 

SecFilterEngine Off

 

The thread is here:

http://www.totalchoicehosting.com/forums/i...+Not+Acceptable

I've added SecFilterEngine Off to the .htaccess file and still doesn't work.

 

I've also opened a help ticket, but once fixed it only works for one publish then back to

the error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forums!

 

When you publish, are you publishing also a tmp folder? Having not used frontpage in a very long time, if its possible, tell it not to publish that folder, and see if it still occurs.

 

JimE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...