Jump to content

Ipb & Imageshack Links

Recommended Posts

We're experiencing a new and unwelcome behavior at www.harpgamer.com/harpforum (Invision Power Board v.1.2). Users (including myself, an admin user on the IPB instance) can no longer put something like the following in a post...




When the post is previewed, the following is returned (no successful preview):

Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /harpforum/index.php could not be found on this server.





Apache/1.3.34 Server at www.harpgamer.com Port 80



however, the following works just fine (I was just tinkering to see what was being 'blocked'




note how all I did was mis-spell imageshack to imgshack.



Any help on getting this back in order is greatly appreciated.



Tony Eischens

Share this post

Link to post
Share on other sites

Sorry nobody has responded yet but it sounds like your invision board is blocking that site.


I'd check for a banned IP address in you admin panel.

Share this post

Link to post
Share on other sites

"Not Acceptable" is an HTTP 406 error, which is usually an indication that mod_security (a server level filtering module) is blocking the post due to something in your post that matching something in mod_security's filter list.


I'd suggest submitting a ticket to the Help Desk and ask them to look into it. They should be able to adjust mod_security's filtering so posts such as your example are not blocked.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now