Jump to content

Phpmyadmin Query Problems


DarqFlare
 Share

Recommended Posts

Whenever I have a result set in phpMyAdmin to display in the right pane, it just reloads the frame that was there previously... Is the result set is 0 rows, it returns "MySQL returned an empty set" and whatnot...

 

Any ideas? It's some configuration error in the software...

Link to comment
Share on other sites

I'm not experiencing any problems running queries and displaying the results in phpMyAdmin. Without some more specifics about what query you're trying to run, and what steps you go through to enter and run it in phpMyAdmin, it's hard to say what the problem could be. :)

Link to comment
Share on other sites

I'm not experiencing any problems running queries and displaying the results in phpMyAdmin. Without some more specifics about what query you're trying to run, and what steps you go through to enter and run it in phpMyAdmin, it's hard to say what the problem could be. :)

 

I got it working. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...