Jump to content

Precondition Fail Erro Message


kingram
 Share

Recommended Posts

I am not sure whether anybody has faced this problem or not. I am receiving a Precondition Failed message when I point to my blog (mydomain.ws/blog). The rest of my addresses work (mydomain.ws/pblog) and I can check my site from some other computer in my office. This is happening at home, I have checked it with 2 pc's at home so far. I wondered whether this could be from my wireless router, and how I can solve it. Can I send a package to the router or something like that.

 

 

Just to confrim that I have checked for viruses, I am using Firefox and have submitted a ticket.

Edited by kingram
Link to comment
Share on other sites

Well, I am not too knowledgable on this one. Seems it could be returning this because of Mod_Security but is tough to tell. I will defer to the experts on this one, and opening a ticket was probable a good first step.

 

Have you tried to view your site using a proxy?

Link to comment
Share on other sites

I submitted a ticket and they checked the site and Rick told me that it works fine and he is right since I checked from some other PC in my office. Thus there should be in my side. eitehr my PC or routher or ISP. Just to clarify that I am running Word press and bad behavior plugin and a couple of other plug-ins. I will remian.

 

Well, I am not too knowledgable on this one.  Seems it could be returning this because of Mod_Security but is tough to tell.  I will defer to the experts on this one, and opening a ticket was probable a good first step.

 

Have you tried to view your site using a proxy?

Edited by kingram
Link to comment
Share on other sites

Just a quick note to clarify that I found it. I just removed the Badbehaviour plugin and everything works fine.

thanks

 

I submitted a ticket and they checked the site and Rick told me that it works fine and he is right since I checked from some other PC in my office. Thus there should be in my side. eitehr my PC or routher or ISP. Just to clarify that I am running Word press and bad behavior plugin and a couple of other plug-ins. I will remian.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...