Jump to content

Subdomain Error


Recommended Posts

I set up a subdomain yesterday, and it worked just fine. I set it up to redirect to my Horde webmail page. When I tried to redirect it again today, I get the following error message:

 

Error: while opening /home/mysite/public_html/webmail/.htaccess

 

Could I have set it up wrong? How can I make it work now?

 

- Chad

Link to comment
Share on other sites

I figured out what is happening, but I don't know how to fix it. I am using Frontpage 2002 to publish my web site, and every time I publish, Frontpage deletes my subdomain folder. I haven't yet found a setting in Frontpage to stop this. Any ideas?

 

- Chad

Link to comment
Share on other sites

There is a nice javascript webmail interface that does what you want on the TCH Help Page. I set up a subdomain and installed this in it. I then enter it using webmail.****. If you add it to your Front Page website it may eliminate the problem. Sorry I can't help much more but I'm not a big fan of FrontPage. I do plan to work with it a bit more this summer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...