Jump to content

Recommended Posts

Is there a feature on CPanel or elsewhere to check out if you have broken links?

 

Or is there a program I can use?

 

I have tried using a freeware program but the results are extremly odd....as in

 

http://a4.g.akamai.net/f/4/445/12h/tripod..../common/1x1.gif - 301 redirect to http://www.tripod.lycos.com/img/common/1x1.gif http://www.tripod.lycos.com/newcomer/free/ - Set-Cookie: CookieStatus=COOKIE_OK; path=/; domain=.tripod.lycos.com; expires=Sat, 08-Jul-2006 19:46:39 GMT http://www.tripod.lycos.com/newcomer/free/ - 200 OK http://www.xxxxx.org/adm/redirect/build/trellix/sitebuilder/ - 404 not found http://www.tripod.lycos.com/host/index.html

 

 

etc

Link to post
Share on other sites

thats what I have used in the past but when i try it on my domain and i get that odd code .......instead of a list of links

 

What is that?

 

Also it doesnt go further and will not ask for my site password........

Edited by DaffiDuck
Link to post
Share on other sites

ok whats going on something is redirecting my pages to tripod?

 

when i click on www.daffi.org i get this......

 

 

 

Coming Soon . . .

 

ARE YOU THE OWNER OF THIS SITE?

 

When you build your Tripod site, your pages will be displayed at this address.

To start building your site, click one of the links below:

 

• Building Basics - Getting started is as easy as 1-2-3!

• Site Builder - Build a site in minutes! No HTML skill required!

 

ARE YOU VISITING THIS SITE?

 

Tripod has everything you need to build a GREAT website! Easy to use tools. Expert

advice. Free domain names. No pesky ads. Join today!

Link to post
Share on other sites

I don´t know what is going on with your account, but I would:

 

1) Go in to cpanel and check both the .htaccess and the redirection section to see if there are any clues there. If so, delete them.

 

2) Submit a ticket to the help desk and ask them if they can see anything suspicious on the account.

 

FYI: I checked your site and were also redirected to tripod, so it doesn´t sound like your browser has been hijacked or something.

Link to post
Share on other sites

In looking at your above posts

did you enter your password for the

I have tried using a freeware program but the results are extremly odd....as in

 

http://a4.g.akamai.net/f/4/445/12h/tripod..../common/1x1.gif - 301 redirect to http://www.tripod.lycos.com/img/common/1x1.gif http://www.tripod.lycos.com/newcomer/free/ - Set-Cookie: CookieStatus=COOKIE_OK; path=/; domain=.tripod.lycos.com; expires=Sat, 08-Jul-2006 19:46:39 GMT http://www.tripod.lycos.com/newcomer/free/ - 200 OK http://www.xxxxx.org/adm/redirect/build/trellix/sitebuilder/ - 404 not found http://www.tripod.lycos.com/host/index.html

It may have set the redirect.

If so remove it in cpanel and change your password.

Link to post
Share on other sites

no acctually my index.htm file got changed!!!!!!

 

I did some changes to my .htacces file yesterday to block a www.xxxx.de user

and it worked a

 

Somehow today my index.htm file got changed. I thought something was weird when I tried using a URL checker and kept getting this redirect.......look at the code on my first post....

 

This guy I am blocking has been harrassing me and others

 

 

This is getting weird......

 

How can anyone change an index file without my permission?

Link to post
Share on other sites

TCH-Thomas, a question on Xenu

 

If I have a redirect to BLOCK hotlinking any pictures jpgs, bmp etc would that affect how Xenu reports?

 

I just tried it and it shows all jpgs etal as "forbidden" request

 

 

Also.....whats to stop ANYONE from checking my domain the way I did....it doesnt ask for a password or anything and so anyone can see my links etc?

Link to post
Share on other sites

I just checked my site with hotlink protection on and Xenu reports "forbidden" on the images.

 

As for the other question:

Also.....whats to stop ANYONE from checking my domain the way I did....it doesnt ask for a password or anything and so anyone can see my links etc?

I´m not sure I understand you correctly but I just tried to check one of the other sites I maintain which has a password protected folder and Xenu did not check that folder, but it did ask for my password. I never tried it out fully, so I can+t say it did check the links after getting the password.

 

Do you run the latest version (1.2g) of Xenu. I am thinking that there might be bugs in earlier versions that causes the checking problems.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...