Jump to content
Mae

Why Can't I Publish?

Recommended Posts

I clicked on Publish. The box came up. I typed in my domain name www.name.com. I got a message that said it couldn't find the server. I called this morning and checked that I've been totally "propagated." Am I typing the wrong thing in the box? HELP!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Visit http://office.microsoft.com/en-us/assistan...0782961033.aspx for details on publishing with FP2003.

 

Basically, you select a Frontpage Web Server or Share Point server in your server type, and put your http://www.webname.com in the address area, and then off you go.

 

It should come back and prompt you for a username and password, and if you entered all of these correctly, and FrontPage extensions are installed (if not know you'll need to check w/ TCH Help Desk to ensure, or visit your Control Panel and check out there if they're installed, if not, install them and try again) on your web server... you should next see your files being sent to your web server in Frontpage. After that you should be able to browse to your web server and see them in your browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found out that my name servers are incorrect. I'm on hold w/ Proxy at this very moment. Hopefully I can get this resolved and try again in a little while. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...