Jump to content

Disk Usage


Recommended Posts

Hi! I'm showing some odd readings in Cpanel for disk usage. Last night it was 68mb used, which is about twice what I uploaded. I assumed at that point it was showing me a "write buffer" (like in Windows properties). Today I have 0.01. Odd

 

Site hasn't propagated yet from "other" host so perhaps this will stabalize when I go "live"? Just curious.

 

Ty (aka Boxturt)

 

P.S. Thanks to Bill and TCH crew for helping me get this going so quickly!! <_<

Link to comment
Share on other sites

I had a similar problem a few weeks ago when I did a full site backup. While it was running it occured to me that it was probably going to put me over the storage limit, so I went in to CPanel to check and sure enough it said I was like 300MB over the limit. So I went to live chat to see if I would be billed if I immediately downloaded and deleted the backup file. Then while I was in chat with the Guru, I looked again and I was 2MB under my limit. When the backup finally finished it was showing me with .1MB free. :) At any rate, it was probably just a fluke. I haven't had any more problems out of it.

Link to comment
Share on other sites

Still getting those odd usage stats. Nameserver propagated about 24 hours ago so I figured it would clear up.

 

Another odd thing - I'm getting reports of visitors ending up on my site at the old host.( I know it's true because the welcome pages are different) A lot of the site email is going to the old mailbox as well.

 

Is this normal? I didn't have anything like this happen with moving my other 2 sites.

I know - give it another day or so...no problem (I hope)

 

http://lyricsplayground.com/ or http://207.44.240.63/~lyricsp/

I'd be curious if anyone else ends up at 2 places too.

 

...afraid of cross-threading...... :wacko:

 

Ty (aka Boxturt)

Link to comment
Share on other sites

Some ISP's don't refresh their cache very frequently so some users may still be seeing the old site because that is the ip their ISP has in the cache. When I moved my account over here everyone else could see my site but me for several hours. It does settle down eventually. Sometimes you get lucky, sometimes you don't. I registed a domain yesterday morning and by 6:00 p.m. it had propagated completely. But then, a new site doesn't have any old ip's cached so they tend to resolve quicker.

Link to comment
Share on other sites

Thanks Rick, makes sense and I know that'll sort itself out. I even tried to put a meta tag refresh/redirect up at the old place but they have locked me out completely.

 

It's the email thing bothers me a bit . I even set up a test mailbox here, using an address I never had before and the mail I sent bounced back. Very odd.

Link to comment
Share on other sites

Seems like plain old domain name propagation issues. As for the mailbox, it's not the particular mailbox that matters, just the MX record in the DNS database for your domain.

 

BTW, I get 140.186.45.2 when I resolve lyricsplayground.com, so my DNS has old info.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...