Jump to content

Problem Upgrading MT 2.65 to 3.15


fool
 Share

Recommended Posts

Okay. Based on your e-mail from today, I tried to update MT from v. 2.65 to 3.15. However, it's now not working.

 

Before I am told that TCH doesn't "support" 3rd party software or scripts, I want to emphasize that the primary reason I switched to TCH was because you offered to migrate my site - including MT.

 

I have followed sixapart's instructions. I have uploaded all of the new files except one (see below).

 

When I try to run the upgrade scripts (mt-upgrade30.cgi & mt-upgrade31.cgi), I get the following message:

 

"You have not yet upgraded to the 3.0 version of MT. Please do that before you run this script. Exiting..."

 

Back to uploading files. I am unable to upload a new version of mt-tb.cgi. I get messages (both in the ftp and the cpanel) that it cannot read mt-tb.cgi. I cannot move it. I cannot delete it. I cannot rename it. Moreover, I cannot change its permission to 755. It is currently set at 0 (zero).

 

Could this be causing the problem? If so, how can I replace this file with the new one?

 

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

I have found, from personal experience (and I have installed MT many times) that it's usually less of a headache (especially with big version changes) to do a fresh install of the new version and then import your entries.

Link to comment
Share on other sites

Hello, fool. And welcome to the family! :clapping:

 

As for the MT upgrade, I don't use MT so I can't be much of a help but I was also going to suggest that you try to do a clean install and import your old entries then. As Funkalicious said, many times this is much less of a headache than to upgrade your current version - not only with MT but with many other software packages.

 

I'm also moving this into a more appropriate forum, for better exposure and organization.

Link to comment
Share on other sites

Just remember that if you do a fresh install you willl lose - not only your entries, but your templates as well. Those do NOT get exported.

 

I would suggest that you post in the MT forums if nooone here has a suggestion. Reinstalling for an ugprade should never be necessary withi any script. I'm sure that they've seen this problem many times over there. =)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...