Jump to content

Theropingbox.com


whoahorse

Recommended Posts

I can find no whois info for that domain.

TUCOWS INC.

Domain Name: theropingbox.com

 

The results below are provided by TUCOWS INC. (whois.opensrs.net)

 

Registrant:

theropingbox.com

3318 Bowser Rd.

Fulshear, TX 77441

US

Domain name: THEROPINGBOX.COM

Administrative Contact:

Gonzales, JR theropingbox@msn.com

3318 Bowser Rd.

Fulshear, TX 77441

US

8325418999

Technical Contact:

Carduner, Louise whhorse@telus.net

Box 171

Mirror, AB T0B 3C0

CA

4037883239

 

Registration Service Provider:

Register4less, support@r4l.com

514-905-6500

http://register4less.com

 

Registrar of Record: TUCOWS, INC.

Record last updated on 04-Aug-2004.

Record expires on 07-Mar-2005.

Record created on 07-Mar-2000.

Domain servers in listed order:

NS1.FRUGALHORSE.COM 64.246.50.105

NS2.FRUGALHORSE.COM 65.254.32.122

 

Domain status: REGISTRAR-LOCK

Link to comment
Share on other sites

Looks like a problem with your name servers, if they were set up through TCH open a support ticket and have them look into it. here is the info from a DNS lookup

 

Searching for Theropingbox.com A record at j.root-servers.net [192.58.128.30]: Got referral to H.GTLD-SERVERS.NET. [took 92 ms]

Searching for Theropingbox.com A record at H.GTLD-SERVERS.NET. [192.54.112.30]: Got referral to ns1.frugalhorse.com. [took 50 ms]

Searching for Theropingbox.com A record at ns1.frugalhorse.com. [64.246.50.105]: Server failure! [took 150 ms].

 

Answer:

Server failure. There's a problem with the DNS server for Theropingbox.com.

Link to comment
Share on other sites

Thanks!

 

This site is really been an issue for me lately.

 

The owner was using 80 MGS and we couldn't figure out why.

So I deleted his site and re-added it to the WHM and now its at 12 mgs.

It was working fine yesterday, now it isn't?

 

I wonder what I did?

 

Weezy :)

Link to comment
Share on other sites

Next time don't be afraid to drop a Help Desk ticket. I did take a minute to look at a backup of the site and there was 68 megs of messages in the Spam Box of the main admin e-mail account.

 

Rick I did send a ticket about it... I figured the easiest way to get rid of the problem was to delete the site and start over. I knew it had to be spam somewhere but I didn't know where. I set up JR's email to :fail: now so that should help him :dance:

 

Thanks for everything - it's so nice to know I can count on you guys to help me.

 

I owe so much to TCH and everyone that helps on this board.

 

Weezy :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...