Jump to content
Sign in to follow this  
peteman4211

Problem Installing Ati Radeon 9550 Video Card

Recommended Posts

My motherboard doesnt have on board video and when i hook the monitor up to the video card it doesnt get a signal....i thought it might be because i havent installed the video card yet but because the motherboard doesnt have on board video i have no other way of seeing what the computer is doing....anyone know whats wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you hear any error beeps from M/board when you Turn it on.

 

Check the video card at some other machine too.

 

were your old card able to work on same m/b

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i figured it out...turns out it wasnt the video card, it was the processor ;) . i am having another problem though...i have a Fujitsu-Siemens D1675 motherboard and i cant get the onboard audio to work... ive installed drivers and everything but its still not working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you gone to control panel (assuming Windows Based) and gone to the "Sound" settings and make sure nothing is muted or turned off, Check the Volume levels too.

youneverknow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...