Jump to content
Sign in to follow this  
CCS

403 Forbidden

Recommended Posts

I am trying to post updates and this is what I keep getting...

 

403 Forbidden

Forbidden You don't have permission to access /_vti_bin/shtml.exe/_vti_rpc on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.31 Server at club21.foxrivercatering.com Port 80

 

 

I am not even getting a password login as I normally have in the past.

 

I do have a form on the website that was created in FP (with a little html on my own), that has been working great. Of course except when I tried it today. I also noticed the post about ssl 2 posts prior. Would this have something to do with it?

 

Please help as I need to get some updates up there ASAP

 

www.club21.foxrivercatering.com (subdomain I am tring to update to right now)

and

www.foxrivercatering.com (which I tried and get the same error except it doesn't have the club21. in the last line).

 

If it is the form, do I go in and delete that page from my file manager and....is there someone out there that can help me build a form with what I have there. I have tried to follow some tutorials and other samples with the php and ccs (or something like that) and it is all way to confusing to me.

 

Thank you in advance! It is very important I have this site updated ASAP due to a huge function going on in our area this week.

 

Thanks again,

Dori :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried uninstalling and reinstalling the front page extensions?

 

Careful, if you have modified your .htaccess files manually you will want to make backup copies before the uninstall/reinstall.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will try doing that again Bruce. I k now I had to do that a couple of times already, but never had this problem. As for the .htaccess, I don't even know what that file is for :lol:

 

If it doesn't work, I will post again.

 

Thank you,

Dori

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am still having the same problem even after uninstalling and reinstalling the FP extensions. Please help! I am just wondering if it is really anything to do with FP or something to do with accessing my account even though I can access my cpanel.

 

I really need to get updates to menus on this site. Any help would be greatly appreciated.

 

 

www.foxrivercatering.com

 

Thanks again,

Dori

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you access your site with an ftp program?

have you double checked the setting for publishing?

 

I know you probably have, it doesn't hurt to ask.

 

What version of FP?

 

And there are some links that may help

on the TCH help site about FP.

 

I do not use FP

but the error

Forbidden You don't have permission to access /_vti_bin/shtml.exe/_vti_rpc on this server.

looks like you are trying to execute an .exe file on the server?

/shtml.exe/

 

Is that line correct?

Edited by TCH-Don

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the suggestions given here have not worked you need to open a Help Desk ticket using the link at the top of this page so that we can have a closer look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruce,

I have not tried an ftp program, but what I did do was publish from FP using ftp address directly to the file. I know this isn't the proper way to do it, but I did get my updates that I need done for right now.

 

I did double check my publishing settings once again, just in case. As you said, it doesn't hurt.

 

I am using FP 2000.

 

I will review the help site, thank you.

 

I am not trying to execute an .exe file. I guess that is why the "/shtml.exe/" confused me even more. I will recheck my coding for this just in case. Not sure if it would have anything in it about this file.

 

If all else fails, after reviewing the help site and my coding, I will go to the help desk.

 

Thanks again!

Dori

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another reply to add...

 

After doing a view source on my form page (http://www.club21.foxrivercatering.com/card.htm), I noticed action="_vti_bin/shtml.exe/card.htm" in the coding.

 

I went and made a change to the page just so I could republish it. I used ftp://directly to file again. View the page and it had a FP componets comment on that page. Went back and was aboe to republish using http once again. The page still has action="_vti_bin/shtml.exe/card.htm" in the view source though.

 

I am able to publish again now using http and my form works again.

 

Not knowing much about forms, can anyone tell me why the action is set this way, as an shtml.exe? Just curious so maybe I can figure out how to change it so I am able to still have a functioning form.

 

Thanks once again!

Dori

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has been a while since I used FP to create forms but I believe that is default for it and that the extensions use it to process the action.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...