Jump to content
Sign in to follow this  
guita01

My Site Is Down.

Recommended Posts

hmmm.... still down on my end, but another site I host through TCH is up. This is odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Site 2 of 3 doesn't show either. Heartland Academy

 

Since you guys are seeing it, I'm sure it's something on my end, but I don't know what it could be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you guys seeing the image in my Signature line? It's a red x to me.

 

I tried to ping and it timed out.

 

I went to a site and it traced the route but it said something about a microsoft error

Share this post


Link to post
Share on other sites

Every thing is showing up fine in Ohio.

 

Have you tried running a tracert as Rob suggested?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything looks good here in Texas. Are you running ZoneAlarm by chance? Mine has caused some similar strange behaviors of late!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Every thing is showing up fine in Ohio.

 

Have you tried running a tracert as Rob suggested?

not sure how exactly to do that.

 

 

It's still down BTW

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you running ZoneAlarm by chance?

No.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since I don't know what OS you are using I will assume some variant of Windows.

 

Open a DOS prompt:

From the command prompt enter: tracert www.******

 

You will be presented with a list of servers your request goes through to get to your site. The ones that time out are where the problem lies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just called a buddy who works at my ISP. He can't pull it up on his end either. However everyone else that I have e-mailed (not local) can see it fine.

 

Weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It gets weirder. ;) I can access it now. However my phpBB forum is missing the most recent couple of posts. Only one or two.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After reading the last posts, you need to open a trouble ticket i think. Link on top of page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The other site comes up too. I don't know where the glitch was, but it's fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...