Jump to content

claudym

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About claudym

  • Rank
    New To The Neighborhood
  1. Thank you guys, I'll check it out
  2. Got it, and it works! Thanks Steve!
  3. Hello again, so now that my site is online and i'm still sane (thank you Steve and Andy) can someone please tell me how I can have my contact mail (info_at_issakoffassociates.net) open up a compose mail window when someone click on it? can i do that in Dreamweaver? do I have to write code? ('panic')???? thanks!
  4. I might seriously think about changing my server when it's time to renew! thanks for all the help!
  5. Thank you both! It worked!!!! Finally!!! i did a little dance, my dog thinks I'm nuts, but I don't care!! The pages are quite slow to load though, any suggestions? I've kept everything as small as possible, when you have the time, anyone, can you please have a look and give me comments? thanks a lot!
  6. I just republished using Smart Ftp, and I noticed the log saying "opening binary mode data connection" for one of the flash movies. So I guess that means i'm uploading in the correct mode yes? Also I checked the settings in the ftp software, and emptied the cache (is that what you meant?)
  7. Hi again, Excuse my ignorance, but how do I know if I uploaded them in binary mode? I don't remember any of the dreamweaver settings asking me about modes... can I check somewhere? Also, how do i clear my cache? (yes, I am a TOTAL beginner...: I haven't even tried to look at the code (well I did, but I couldn't mae much sense of it), it was all generated by Dreamweaver or Flash... Do you think it would help of I publish my flash file as an html file and then open that in Dreamweaver and edit it to fit with the rest of the layout? thanks again, hope I'm not bombarding you wi
  8. Hi Andy, thanks for the welcome note! here's the address: www.issakoffassociates.net and thanks for the help, I really appreciate it!
  9. Hello everyone! First, I'd like to apologize for the coming very amateurish description and question, please be patient, this is my first website designing experience! So, after some struggling, I finally managed to finish my website using Dreamweaver and Flash. I inserted Flash movies in some of the html pages in Dreamweaver. When I preview my site from Dreamweaver, everything works perfectly, almost like a miracle! but not quite! When I publish my site, the Flash movies dissapear! nothing, nada, zip! I tried everything! I removed sub-folders, saved my movies in the same folder as
×
×
  • Create New...