Jump to content

evanginc

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by evanginc

  1. Did you try username+2helpout.net for your User Name?

     

    (replacing username with the name you set in cpanel)

     

    Another thing to check: did you make sure that you used the same cases in cpanel and in Outlook? The servers are case sensitive - so if you set up the name "evanginc" it has to be "evanginc+2helpout.net" in the User Name. It can't be Evanginc or any such thing - cases must match - same goes for passwords. =)

     

    Also, did it give you any specific error? That would help to find the problem.

    The message is that the email server cannot be located.

  2. My computer was stolen on a recent trip so I've been busy changing passwords. Got my new computer (laptop) and decided to use OUTLOOK instead of Outlook Express. When I go to put in the info for my email account, it doesn't work. Please help. For sending and recieving email I use "mail.2helpout.net", for my web site. I've changed the passwords so I know the name and passwords are correct. What am I doing wrong. For the account I put the full email name.

  3. WWW.planscalendar.com is a site that makes available a great calendar program using CSS. Simple to use and not hard to make personal. Worth a look. If you want to see it being used, visit my sons Boy Scout troop website at www.troop312.com/cal/plans.cgi. OF COURSE, hosted through TCH. Where else but the best!

     

     

    Edit TCH-Rob: Just moving to a better forum :dance:

  4. Glad to hear about this problem being resolved and worked on to not be a future problem. As one that had mail to AOL people returned saying "it appeared my email was span", I am glad to know what happened. I spent quite a bit of time with AOL myself to see what was going on. They were helpful but said the server had to handle it. YOU OBVIOUSLY DID, and good job. Rock Sign :dance: I'm a happy camper again!

  5. Have TRIPLE checked these permissions and that is correct numbers. Plus I looked at the "R-W-X" to confirm with the "plans" configuration. All agree. Did NOT change the configuration on the calendar folder itself.

     

    I have uploaded the .exe file that the was given me to upload in "asci" mode. is this correct? Put this file inside the "Calendar" file.

  6. Don, one error in my email to you was that it is a capital C on Calendar, but I get an error message now. www.troop312.com/Calendar/plans.cgi. Happy to provide you with passwords if that will help. But I do want to learn from all this. Already have learned about FTP some and setting permissions. This is good.

     

    Also, the FTP program I have is SmartFTP.

  7. I admit TOTAL ignorance. Maybe I'm in over my head. On my site, I've been using calendars that I set up with HTML. I just found a super FREE program available at www.planscalendar.com. It always alot that I've been wanting, but didn't know how to get.

     

    My problem, HOW to set it up. I've downloaded it, then opened and uploaded it to my site via FTP. I use FRONTPAGE normally to maintain my site, so doing an FTP was a learning experience. I put the upload where my site info was when I uploaded. Don't know if that was correct or not.

     

    I'm Totally lost now. Looked at their "simple" directions and it's greek to me.

     

    Any one that might offer some help, it would be appreciated, plus I want to learn.

     

    Thanks. woooot

  8. I've got to add that I've had a Belkin for almost a year now, and haven't had this problem once. Guess my equipment "pre-dates" all of this. But I will say that I've been pleased, overall, with the Belkin wireless system, and have gotten GREAT tech suppport when it was needed. Even had a PCMCIA card light go out, on a used card, and they replaced it in days, no questions asked. If fact, they never asked for the old card back! Unusual.

  9. :dance: I've definitely GOOFED several times with some other servers. I lost money, lost service, "lost my cool". But since coming to TCH I've been very pleased. Have 4 webs on the servers my self and have helped encourage at least 2 others, that I know of, to sign up with TCH. Price, service and everything I've experienced has been very positive. Even when problems have arisen, the tech staff have been there promptly and courteously. I'm definitely sold. THANKS TCH!

     

    Rock Sign

  10. :) Wondering how to check my own web site so I don't have to go to tech support. I have four sites at TCH and am very happy to date. Tonight, I notice that one site is slow to come up. I have DSL and it is slow. I'm afraid what a 56K modem is like. Getting my outlook to check email is taking FOREVER. It's timing out every time. Has been like this for awhile tonight.

     

    site is my sons boy scout troop. www.troop312.com

     

    Any suggestions or pointers?

     

     

    Time has now passed and the site appears to be faster. What causes the SLOW DOWNS? How can I check on problems like this myself?

     

    Rock Sign

  11. ;) I am attempting to go to my cpanel and can't. I am on the server that the drive was just replaced. See the info that the APACHE was installed. Will I need to re-upload my domains? I have more than one on that server? When can the cpanel be accessed? Just wondering.
×
×
  • Create New...