Jump to content


Photo

Awstats Access 3.0 Stopped Working?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 tijuanabanana

tijuanabanana
  • Members
  • 3 posts

Posted 28 March 2012 - 06:10 PM

Hello, we are hosting a website on TCH and have been using the php script recomended here: http://www.totalchoi...tisticspage.htm to access AWSTATS for alost a year now and just a few days/weeks it stopped working.

Could it be a browser update issue?

Any help is very much apreciated..

Thanks
TijuanaBanana

#2 TCH-Thomas

TCH-Thomas

    Volunteer Moderator

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 14,908 posts

Posted 29 March 2012 - 03:12 AM

Welcome to the forum, TijuanaBanana . :)

I have personally never used that Awstats solution, but I can imagine that Awstats itself has changed since that linked solution was written.

Hold on and someone else will probably know whats wrong.

Thomas Jikrantz
Forum Moderator
TotalChoice Hosting, Inc.

Any links or suggestions for third party software/sites should be used at your own risk. My opinions and recommendations are not necessary those of TCH and TCH is not responsible.

As a Forum Moderator I can assist in answering many of your hosting related questions. However, I am unable to answer questions about specifics relating to your account such as billing and server related issues. Should you need assistance in these areas, please contact our Help Desk or our many other options. Another good place to find answers is with our help pages, tutorials and movie tutorials.
Web Hosting by Total Choice Web Hosting - 24/7 Help Desk


#3 tijuanabanana

tijuanabanana
  • Members
  • 3 posts

Posted 29 March 2012 - 12:10 PM

Hello and thank you Thomas,

Yes indeed, it's been a while :)
Hopefully someone has a clue why this is happening.

Will check back later :)

#4 TCH-Bryan

TCH-Bryan

    Family Friend

  • Staff
  • PipPip
  • 61 posts

Posted 30 March 2012 - 12:17 AM

Hi TijuanaBanana :)

Please submit a ticket at https://support.tota...icehosting.com/ and select department as technical and mention the issue to be resolved along with your Cpanel Username and password so that we can investigate it further
Bryan Abraham
Lead Administrator Assistant
Technical Support
TotalChoice Hosting, Inc
bryan@totalchoicehosting.com

AIM :: tchgurubryan
Yahoo :: tchgurubryan

#5 tijuanabanana

tijuanabanana
  • Members
  • 3 posts

Posted 30 March 2012 - 03:17 PM

Ok, I'll do that.

If this gets resolved I'll share the solution here.

thanks!

#6 daveulrich

daveulrich
  • Members
  • 1 posts

Posted 25 April 2012 - 09:51 PM

This is also true of "Latest Visitors" functionality. It has been offering no information now for months. I thought it was just down for a short while and would get resolved after a day or two, but it has been at least two months now. I guess it's time to get proactive since they don't seem to be aware of an issue with traffic logs. Which coincided with the cPanel upgrade I might add!

#7 TCH-Bala

TCH-Bala

    Technical Support Manager

  • Staff
  • PipPipPipPip
  • 1,066 posts

Posted 26 April 2012 - 02:44 AM

I belive both these issues got resolved after it was raised via our helpdesk.
Balakrishnan
Manager - Technical Support
TotalChoice Hosting, Inc.
http://www.totalchoicehosting.com

TCH Help Desk .. || .. TCH Blog

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users